joi, 10 martie 2011

The Little Things In Life

Lucrurile marunte , din viata oricarui om , transforma universul intr-o lume mai buna , mai frumoasa ..poate chiar magica…Stii acele momente in care esti cu prietenii la un film sau in parc sau oriunde altundeva , si iti dai seama cat de norocos esti ca ai asa un anturaj? Cand simti ca si ei te plac si ca nimic nu va poate despartii? Cand te uiti la ei si iti zici in minte : “sunt cei mai buni prieteni pe care ii poate avea cineva”..cand esti mandru de ei? sau…cand te trezesti dimineata , dai draperia la o parte , si camera se umple de lumina soarelui? iar tu te simti liber ca o libelula la malul marii? sau cand vezi o floare si totu pare a fi scos din povesti…Sunt lucruri marunte cei drept , dar sunt cele mai importante si fara ele viata noastra ar fi monotona si fara sens.
Dar , bineinteles , exista si lucruri marunte ce sunt menite sa strice atmosfera paradisului. Un simplu cuvant poate intoarce toata situatia pe dos , schimbandu-ti punctul de vedere in ceea ce priveste un anumit lucru.De exemplu ,  este de ajuns ca un prieten drag sa iti zica , fara sa isi dea seama , ca te uraste sau ca vrea sa pleci  ,  sa dispari , pentru ca tu sa simti ca nu mai ai niciun rost…De aceea este bine sa gandim inainte sa zicem  ceva , indiferent de starea in care ne afla , pentru ca un singur cuvant poate strica o prietenie de o viata.
Ai simtit vreodata ca azi totul este mai mult decat perfect , iar maine totul va fi distrus din cauza unei actiuni facute de tine intr-un moment de nervozitate ? Sau ca totul ar fi putut iesi mult mai bine daca tu nu ai fi facut un anumit lucru? Aceste lucruri sunt normale si se intampla des , dar trebuie sa stim cum sa reactionam , iar eu sincer , nu prea stiu…Dar incerc sa trec peste si sa imi amintesc ca nu am decat o singura viata si ca nu trebuie sa regret nimic, pentru ca pana la urma , majoritatea lucrurilor pot fi reparate..asa ca..
De ce sa iti bati joc de un coleg care crede ca nu exista lucru mai frumos decat plantele de exemplu? Fiecare avem ceva de care nu ne putem desparti , sau care ne fascineaza …este ceva normal…
Sfat: Apreciati lucurile marunte mai mult , pentru ca ele sunt cele care stabilesc decursul vietii noastre!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu