sâmbătă, 2 iulie 2011

Review #3 Turcia , hotel Crystal Family Resort [ Bogazkent]

Am fost si aici si nu pot spune ca sunt pe deplin multumita si o sa explic mai jos de ce. Ca de obicei BUNE si RELE si incep cu cele rele:


RELE:

-Spatiul mult prea mic, putine flori, numai ciment ceea ce mie personal nu imi place. Inghesuit nu aveai pe unde sa te duci era doar o cararea principala care ducea la hotel si la piscina si atat.

-Langa hotelul nostru se construia un altul, numit Siam care acum este gata, si era permanent praf si zgomot de picamar si tot asa si era chiar enervant dar nu aveam ce face.

-Hotelul era izolat daca ieseai nu aveai ce vedea decat un morman de praf. Era absolut sinistru in afara hotelului.

-Nisipul cam malos adica norois mi se facuse si rau cand am calcat prima data deoarece e nisip improvizat.

-Echipa de animatori cam slabuta nu prea te distra si in fiecare seara cel putin la mini disco erau aceleasi meldoii enervante cu A ram zam zam si Choco choco lat lat care incepusera sa ma zgarie pe creier.

-Prea de fite. Scump si nu se justifica decat la mancare si la pisicina care e una singura dar mare si frumoasa.

-Gustari ziua nu prea erau asa ca trebuia sa mananci bine la pranz.

-Pe jos pe la sezlonguri era vesnic apa lucru care la Botanik de exemplu nu s-a intamplat.

-Unii din staff erau la un moment dat chiar enervanti adica de exemplu iti luau sapca si ti-o aruncau in apa si chiar daca le ziceai ca nu iti place tot o faceau si la un moment dat devenea enervant.

-Noaptea o galagie de nedescris intrucat rusii isi fac simtita prezenta...

-Camera era una obisnuita ce sa zic... Nici mare nici mica...

-Ziua rusii beau vodka cu de toate pana cadeau pe jos.


BUNE:

-Muzica frumoasa ziua.

-Camera curata tot timpul.

-Mancarea foarte buna nu am ce sa reprosez. Peste (biban de mare, dorada si alti pesti) salate foarte bune si carne de toate felurile.

-Inghetata buna desi nu iti puteai pune tu, iti punea turcu si daca voiai mai mult se prefacea ca nu intelege ce zici.

-Bautura buna de toate felurile. Rusii erau cei mai fericiti la fel si copiii deoarece sucurile erau chiar super.

-Plaja era plaja testoaselor si noaptea veneau si le puteai vedea dar stateau paznicii si nu te lasau sa le faci poze cu blitu ca sa nu le sperii ceea ce e normal dar te lasau sa te uiti la ele pentru ca nu vezi asa ceva in fiecare zi. Erau mari si frumoase iar pe plaja in unele locuri nisipu erau inconjurat de niste bete si scria ca acolo sa nu deranjam nisipu pentru ca sunt oua de testoase. Frumos din partea lor ca le apara.

-Si ei aveau un dans si lumea se ducea pe marginea piscinei si dansau. Asta e un lucru frumos.

Nu m-as mai intoarce la acest hotel deoarece in afara de plaja testoaselor nu m-a uimit nimic. Adica chiar nu prea aveai ce face acolo fiind spatiul atat de mic si numai ciment... Este un hotel destul de fitos asa adica mancarea este suuuper ca doar suntem in zona Belekului acolo.
Am observat ca in Belek se pune mai mult accentul pe peste si pe modernitate pe cand in Alanya sau kusadasi se pune accentul pe respect si distractie.
Acum depinde ce vrea fiecare om.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu