sâmbătă, 11 august 2012

Fericire , optimism , dragoste si alte ingrediente

Criticati-ma pentru ca nu am mai postat nici macar un cuvant de foarte multa vreme , insa timpul nu mi-a permis.Nu imi pot gasi scuze precum "Nu am avut despre ce sa scriu" pentru ca ar fi eronat.Pana si o simpla iesire pe strada iti poate aduce un subiect despre care sa scrii macar o pagina.

Un titlu care v-ar putea confuza si care pana si pe mine ma transpune intr-o stare ireala.

<FERICIRE >
Acesta este primul cuvant care mi-a trecut prin cap.De ce? Pentru ca starea in care sunt in clipa de fata este una foarte buna si sunt mandra ca in sfarsit pot spune asta , deoarece a existat o perioada destul de lunga in care pur si simplu nu am fost multumita nici cu mine , dar nici cu ceea ce se intampla in jurul meu.Firea mea extrem de perfectionista in toate domeniile posibile m-a facut sa imi induc singura o stare de tristete fara motiv , in timp ce aveam destule motive sa fiu fericita.Dar acum pot spune ca sunt.

Cu totii am participat la un spectacol de artificii. Acel zgomot al exploziei si superbele culori ce apar pe cer in urma acesteia nu iti pot crea o alta stare in afara de fericire. Dar ganditi-va cum ar fi , sa simti acea explozie venind din inauntrul tau , umplundu-ti tot corpul de o vibratie in urma careia de abia te mai poti tine pe picioare , iar respiratia iti este incetinita semnificativ si nu poti face altceva inafara de a zambi. Asa ma simt acum...

< OPTIMISM >
Pana acum...lucrurile parca nu se desirau asa cum imi imaginam eu si cu siguranta nu cum voiam.Caracterul meu oscilant ma face uneori sa sar dintr-o extrema in alta.Acum sunt extrem de optimista legat de tot ce ma inconjoara , iar in clipa urmatoare simt ca nu sunt destul de buna pentru a realiza tot ce imi doresc , sau nu muncesc destul sau timpul nu imi mai ajunge...Este o stare ce ma copleseste , din care reusesc sa ies doar cu ajutorul prietenilor si a timpului , dar uneori pana si timpul te inseala.

< DRAGOSTE >
Nu am crezut niciodata ca exista atat de multa dragoste in jurul meu.Nu o vedeam , nu o simteam si nu o recunosteam.Insa soarta s-a decis sa imi deschida ochii si la acest capitol.

< ALTE INGREDIENTE>
Ingrediente sunt multe , prea multe , foarte multe.Ingredinte pentru ce? Pentru viata desigur si in acelasi timp pentru fiecare miscare din jurul meu. Lucrurile mici , sunt ingredientele perfecte ce pot transforma un simplu minut , intr-o amintire de neuitat.

In sfarsit , de ce sa gasesc motive pentru a fi suparata , cand pot pur si simplu sa le accept pe cele datorita carora sunt fericita?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu